Leveringsvoorwaarden

Onze voorwaarden gelden alleen voor klanten in Nederland, België en Luxemburg.

Orderbevestiging en factuur

Bij een bestelling ontvangt u automatisch een orderbevestiging en factuur per mail. Heeft u deze niet ontvangen controleer dan uw spambox. Zit de orderbevestiging ook niet in uw spambox dan graag contact opnemen met de klantenservice, e-mail naar info@hemorrite.nl.

Persoonsgegevens

Wij hebben uw persoonsgegevens nodig om de bestelde artikelen naar u te kunnen verzenden. Deze gegevens komen niet ter beschikking voor een derde partij.

Verzending en levering

De verzendkosten bedragen € 5,00 per bestelling voor de volgende landen: Nederland, België en Luxemburg. De producten worden standaard geleverd binnen 3-5 dagen. In de praktijk is dit in Nederland en België 1-2 werkdagen, wij leveren ook op zaterdag. Alle prijzen op www.hemorrite.nl staan vermeld in Euro en inclusief BTW.

Cookies

Hemor*Rite maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site goed te laten functioneren, deze informatie wordt niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

Retourneren

De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument het product heeft ontvangen. De consument draagt de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. Het product kan alleen worden geretourneerd indien compleet, in originele verpakking en ongebruikt. Zodra wij het product in goede orde hebben ontvangen zullen wij overgaan tot terugstorting van het aankoopbedrag.

Neem voor het retourneren contact op met de klantenservice info@hemorrite.nl of bel naar 085-3011578.
Let op: Hemor*Rite zijn hygiëne producten, na opening van de verzegeling is het niet meer mogelijk om deze te retourneren. Hemor*Rite hanteert de Algemene Voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk.

Overige informatie

Alle inhoud waaronder inbegrepen teksten, afbeeldingen en foto’s zijn alleen bedoeld als algemene informatie. Deze site geeft geen medisch advies. De inhoud is niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. De informatie op deze site is in geen enkel geval een vervanging van de informatie die door de arts, verpleegkundige of andere beroepsbeoefenaar aan de patiënt wordt verstrekt. Negeer nooit professioneel medisch advies of het uitstellen om naar een specialist te gaan, als gevolg van iets wat je hebt gelezen op deze website. Wanneer u gezondheidsklachten heeft raden wij u te allen tijde aan contact op te nemen met uw huisarts of specialist.

Hemor*Rite Benelux
Tel 085-3011578
Ma – Vrij 10.00 – 17.00
www.hemorrite.nl
info@hemorrite.nl